Technische afstudeeropdracht

Jij gaat aan de slag met een technische afstudeeropdracht!

Dit ga je leren

Voor een grote producent en ontwikkelaar van voedingsrepen is Studentenbureau op zoek naar verschillende technische student!

Jouw toekomstige stagebedrijf is een grote ontwikkelaar en producent op het gebied van voedingsrepen. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld eiwit- of maaltijdrepen. Het bedrijf is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en heeft inmiddels meer dan 400 medewerkers. Het bedrijf is niet alleen groot in het produceren, maar ook in het ontwikkelen van de voedingsrepen. In opdracht van verschillende grote internationale bedrijven ontwikkelen en produceren ze deze repen.

Op dit moment is het bedrijf bezig met een groot opleidingsprogramma waarbij het interne personeel opnieuw geschoold wordt. Omdat het bedrijf blijft groeien hebben ze veel projecten die door technische studenten opgepakt kunnen worden. Binnen de organisatie liggen er projecten voor:

- Werktuigbouwkundige studenten
- Elektrotechniek studenten
- Mechatronica studenten
- Technische bedrijfskundige

Zo ziet jouw dag eruit

Als technische student kom je te werken op de afdeling technische dienst, deze afdeling bestaat uit 15 personen. Daarnaast zou het ook kunnen dat je bijvoorbeeld op de R&D afdeling komt te werken, ook dit team bestaat uit 15 medewekers.
Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage bij een informele en dynamische organsiatie waar je wellicht na je stage kan aanblijven? Dan gaat de organisatie graag met jou in gesprek!

Dit ben jij

- Jij volgt een technische studie zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of elektrotechniek
- Frisse blik
- Eigen initiatief!
- Bereid om aan te blijven na je afstudeerstage (wanneer het van beide kanten klikt)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de food branche en er werken ongeveer 400 medewerkers binnen het bedrijf. Het bedrijf is sinds een jaar overgenomen door een groot Amerikaans bedrijf.

Het bedrijf produceert voedingsrepen zoals eiwit en maaltijdrepen. Zowel de ontwikkeling als de product vindt op de locatie in Utrecht plaats. Het bedrijf is qua ontwikkeling erg innovatief!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De organisatie heeft een open werksfeer.