Afstudeerstage procesoptimalisatie

Jij gaat de interne processen analyseren en optimaliseren!

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Ook ga je kijken naar ISO certificeringsnormen en de relevantie om daaraan te voldoen. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf richt zich op zonweringen en rolluiken. Het bedrijf bestaat al meer dan 15 jaar en heeft ruime ervaring. Het bedrijf ontwikkelt en produceert veel zelf op de locatie in Gouda en probeert haar retailers op deze manier te blijven voorzien van de hoogste kwaliteit en de nieuwste trends. Binnen het bedrijf werken 22 medewerkers en de sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open, dynamisch en vooral leergierig

Je komt te werken op een open afdeling met verschillende collega’s. Het bedrijf heeft goede ervaring met stagiaires en heeft al eerder via StudentenBureau twee kandidaten begeleid. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Het bedrijf biedt jou veel vrijheid!