Afstudeerstage procesoptimalisatie

Aan de slag bij een internationale organisatie

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie. De organisatie staat ervoor open om samen met jou het gesprek aan te gaan, om te kijken wat voor onderzoeksvraag het beste bij je past.

Tijdens je stage zal je daarnaast de organisatie ondersteunen op het gebied van de klantenservice. Het is echter zo dat dit veelal digitaal is. Het is dan ook een pre als je affiniteit hebt met IT/Techniek.

Dit bedrijf is actief op internationaal niveau, ze hebben een grote klanten in hun bestand en proberen hen ook op de beste manier te bedienen. Ze hebben een kantoor in Nederland, Vietnam en Frankrijk. Binnen de afdeling waarin jij aan de slag gaat werk je met collega's uit verschillende landen. De voertaal is dan ook Engels, maar je bent zeker niet de enige Nederlander!

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

✔ Enthousiast & proactief
✔ Bedrijfskundige achtergrond
✔ Zelfstandig
✔ Kan goed overweg met de Engelse taal
✔ Hebt affiniteit met IT

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf bedient andere organisaties met end-to-end met Business en Technical Consultants die hun adviseren over systemen en processen. Er werken 11 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en multicultureel.

Je komt te werken op een afdeling met collega’s over heel de wereld. Zij houden zich bezig met het ondersteunen van verschillende klanten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
mood
Informeel
local_bar
Multicultureel