Afstudeerstage procesoptimalisatie

processen analyseren, optimaliseren en implementeren

Dit ga je leren

Ben jij 4de jaars hbo-student en volg jij een opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar? En zoek jij een afstudeerstage per september 2022? Lees dan snel verder!

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen een productiebedrijf. Bij deze organisatie zijn er meerdere vraagstukken. Onderdelen die naar voren kunnen komen tijdens jouw afstudeerstage:

- Worden de beschikbare machines op de juiste en meest efficiënte manier ingezet?

- Welke logistieke zaken zijn van belang om lever optimalisatie bij de klant of doelgroepen in de markt te na te streven?

- Hoe kan afval en fout productie tot een minimum beperkt worden?

Het doel van jouw afstudeerstage is een geoptimaliseerd bedrijfsproces waardoor er sprake is van tijdsbesparing/efficiënter werken en mogelijk kostenbesparing of kans op meer omzet.Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens deze afstudeerstage zal je grotendeels op kantoor werkzaam zijn.

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de productieproces binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou!

Tijdens deze afstudeerstage zal je ook veel in gesprek zijn met medewerkers. Het is de bedoeling dat je een goed beeld krijgt van het huidige productieproces.

Dit ben jij

Heb jij affiniteit en ervaring met het optimaliseren van processen? Ben jij enorm ambitieus en een echte aanpakker? En kom jij uit de omgeving van Scherpenzeel? Vergeet dan niet te solliciteren!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een bedrijf actief in de productie. Het is een typisch productiebedrijf met een platte en informele sfeer.

Je komt te werken op de financiële afdeling van de organisatie. Daarnaast zal je tijdens je onderzoek veel in contact staan met diverse medewerkers binnen het bedrijf.

Ook leuk om te weten: de huidige stagiair heeft tijdens zijn afstuderen een arbeidscontract aangeboden gekregen. Ook zal je met hem in contact staan tijdens het afstuderen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. De directeur van de organisatie heeft ook een bedrijfskundige achtergrond, en is zeer ervaren als het gaat om het optimaliseren van processen.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan handig zijn.
group
20+ medewerkers
mood
Plat en informeel