Afstudeerstage procesoptimalisatie

Door middel van jouw kennis en overtuiging zal je de medewerkers en de processen in het bedrijf effectiever en efficiënter laten functioneren

Dit ga je leren

Momenteel zijn er vele processen die nog offline plaatsvinden. Er wordt veel met papier gewerkt en er moet vaak gewacht worden op een handtekening of goedkeuring. Dit kost veel tijd en zorgt ook vaak voor vertragingen voor klanten/partners. In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het analyseren van deze processen en de medewerkers binnen dit bedrijf. Aan de hand van deze analyses zal jij een adviesrapport afgeven om ervoor te zorgen dat zaken verbeterd worden.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeer stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen. Jij kan het bedrijf helpen om op een hoger niveau te komen. Jij bent in dit bedrijf de persoon met de meeste recent kennis over het vak. Jij moet dus in staat zijn om die kennis, in combinatie met de bedrijfsinformatie, te vertalen naar acties. Ben jij van mening dat jouw manier de beste is? Dan moet je vooral van je laten horen. Dit bedrijf heeft medewerkers die eerlijk zijn over wat ze denken, dit wordt dus ook verwacht van hun nieuwe stagiair.


Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Assertief
- Tikkeltje brutaal
- Sterke mening
- Kan tegen een stootje
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het verticaal vervoeren van mensen en goederen en er werken ruim 10 medewerkers binnen het bedrijf. De organisatie is plat en de sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je zal op het kantoor gaan werken met alle andere afdelingen om je heen. Deze medewerkers kunnen jou alle informatie geven dus je zal ze ook nodig hebben. Binnen het bedrijf zijn er vele verschillende opleiding niveaus waaronder HBO en WO. de begeleiding die je krijgt zal dus voldoen aan de eisen. Daarnaast is het bedrijf slecht te bereiken met het openbaar vervoer. Dit betekend dat een auto of scooter erg handig is met de reis naar en van kantoor.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
enorm platte organisatie