Afstudeerstage procesoptimalisatie

Jij gaat de organisatiestructuur aanpakken!

Dit ga je leren

Jouw toekomstig afstudeerbedrijf is actief in de bouw en onderhoud en ze hebben behoefte aan wat nieuwe inzichten binnen de organisatie. De afdeling waar jij terecht komt is redelijk nieuw maar wil de komende jaren veel ontwikkelen. Ze hebben de frisse blik van een afstudeerder nodig die intern de processen gaat stroomlijnen. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, personeelsplanning, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers.

Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

In het kort ga jij:
- organisatiestructuur in kaart brengen
- groeiscenario's schetsen
- werkprocessen uitzoeken
- interviewen werknemers en zusterbedrijven
- strategische procesoptimalisaties bedenken
- adviesrapport schrijven

Zo ziet jouw dag eruit

Jij begint je dag met een verse kop koffie met je collega's! Samen spreken jullie de dag door en daarna ga jij aan de slag met je afstudeeronderzoek. Jij gaat vanmorgen praten met een van de projectleiders. Hij heeft een hele slimme manier van bouwvergaderingen houden en jij wil dit op de hele afdeling gaan implementeren. Nadat je alle informatie bij elkaar hebt en je je eigen inzichten erover hebt losgelaten overleg je het met je supervisor. Samen plannen jullie een brainstorm in met alle projectleiders.

In de middag ga je verder met je onderzoek. Je hebt vorige week interviews gehouden bij zusterbedrijven en deze bevindingen verwerk je in je verslag.Dit ben jij

- Ambiteus
- Mensen mens
- Planmatig
- Gestructureerd

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de bouw en onderhoud en er werken 250 medewerkers binnen het bedrijf. Je komt terecht op een van de nieuwste afdelingen met veel jonge mensen! Iedereen is hard bezig om de afdeling op te bouwen en met ruim 40 medewerkers lukt dat al aardig. De volgende stap is een groei van 50% in omzet en jij gaat helpen met dit realiseren!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Ze hebben ervaring met stagiaires dus ze weten goed hoe ze je moeten begeleiden.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Een jonge club enthousiaste mensen!
local_bar
Super goede begeleiding!