Afstudeerstage procesoptimalisatie

Jij gaat een risicio optimalisatie in kaart brengen!

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen rondom veiligheid binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Het bedrijf loopt achter wat betref de risico inventarisatie en evaluatie. Denk hierbij bijvoorbeeld de veiligheid rondom machines, onderhoud aan apparatuur of het dragen van veiligheidshelmen en handschoenen.

Jij gaat alle machines en apparatuur langs en zorgt ervoor dat de huidige status gedocumenteerd wordt. Jij gaat in kaart brengen waar deze processen nog niet voldoende zijn en hoe dit geoptimaliseerd kan worden. Een super interessante opdracht met direct resultaat!

In het kort ga jij:
- inventarisatie maken risico's
- uitzoeken mogelijke verbeteringen en reguleringen
- adviesrapport schrijven over mogelijke implementaties

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Ben jij betrokken bij medewerkers en wil je graag dat iedereen veilig kan werken? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook deze medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in maritieme bouw en verwerking en er werken ruim 100 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig, open en informeel. Het bedrijf maakt kwaliteitsproducten dus denk aan een prachtig kantoor en mooie nieuwe productiehal!

Je komt te werken op de HR afdeling samen met de HR manager en collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding door deze manager op HBO niveau en je ontvangt een stagevergoeding van 600 euro in de maand!

Het bedrijf is niet zo goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is daarom heel handig
group
100+ medewerkers
mood
Open en gezellig
local_bar
Vrijdagmiddagborrels en vette werkplek!