Afstudeerstage procesoptimalisatie

Jij gaat bij dit toffe bedrijf de processen verder in kaart brengen en optimaliseren

Dit ga je leren

Je gaat tijdens je afstudeerstage aan de slag met het inzichtelijk maken van het proces. Hierna ga je waar mogelijk de processen verder stroomlijnen en optimaliseren. Je bent bezig voor een technisch bedrijf, vandaar dat een stukje technische affiniteit belangrijk is.

Je kunt bij de precieze werkzaamheden denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Ook ga je kijken naar ISO certificeringsnormen en de relevantie om daaraan te voldoen. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Technische affiniteit
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is producent, leverancier en installateur van gekoelde displays en opslagsystemen voor de brede retail branche. De display oplossingen vinden hun toepassing bij versgroothandels, supermarkten, pompstations, shops en treinstations. De naam die zij in ruim 30 jaar hebben opgebouwd, danken ze aan de kwaliteit van de producten, toegepaste technische installaties en service dienstverlening. Het bedrijf maakt onderdeel uit van een andere organisatie en is vertegenwoordigd in alle Europese landen.

Als je jezelf herkent in bovenstaande en je bent toe aan een nieuwe stap, kies dan voor deze organisatie! Werken bij dit bedrijf doe je met zo'n 250 collega's in een open en stimulerende bedrijfscultuur.

Ze bieden een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast hechten ze veel waarde aan groei en ontwikkeling. Dit betekent dat ze hier ook in investeren. Een volgende carrièrestap is op voorhand lastig te voorspellen. Veel hangt daarbij af van eigen initiatief, lef, ambitie en je resultaten. Het bedrijf biedt je ruime opleidingsmogelijkheden zodat je op diverse posities goed inzetbaar gemaakt kan worden. Ook ten aanzien van de honorering geldt dat er een directe relatie is tussen initiatieven en prestaties.
group
100+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Trotse organisatie