Afstudeerstage online marketing in de reisbranche

Ga aan de slag bij een innovatief bedrijf in de reisbranche

Dit ga je leren

Verschijnt er een glimlach op jouw gezicht als jij je tijdens het afstuderen bezig kan houden met een data gericht marketingvraagstuk of krijg je al de kiebels als je aan data denkt?

Tijdens jouw stage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met online marketing in de breedste zin van het woord. Van websiteontwikkeling tot SEO/SEA en het schrijven van content voor alle mogelijke kanalen. Jij zorgt ervoor dat de marketing van jouw stagebedrijf verbeterd wordt. Dit doe jij door, samen met marketingprofessionals, de uitkomst van jouw marketingcampagnes te analyseren. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden.

Jouw toekomstige stagebedrijf is een software ontwikkelaar in de reisbranche. Bij de organisatie werken ongeveer 20 medewerkers en er is uitstekende begeleiding aanwezig, er zijn je namelijk al eerdere afstudeerders voorgegaan! De organisatie zit op ongeveer 10 minuten lopen van station Rijswijk en daarom goed bereikbaar van zowel Rotterdam en Leiden. Omdat je veel wanordelijkheid krijg is het belangrijk dat je zelfstandig en proactief bent. Daarnaast is het belangrijk dat je twee tot drie dagen bij de organisatie kan meewerken, uiteraard is er ook genoeg tijd om aan jouw onderzoek te zitten.

Taken die hierbij horen zijn bijvoorbeeld:
o Het verbeteren van de vindbaarheid via de zoekmachines
o Het opzetten en beheren van advertenties in de zoekmachines
o Het analyseren van de vindbaarheid en hierop inspelen
o Het schrijven en versturen van nieuwsbrieven via e-mail

En? Krijg jij door het lezen van deze vacautre een glimlach op jouw gezicht? Zo ja, reageer direct en ik zal contact met je opnemen.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf.

Als jij naast het meewerken nog een onderzoek wil uitvoeren gericht op online marketing is het bedrijf daar ook zeker geïnteresseerd in.

Dit ben jij

✔ Je hebt interesse in Online Marketing
✔ Zelfstandig
✔ Creatief
✔ Analytisch

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in reisbranche en er werken 17 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Open en gezellig
local_bar
Actief in de reisbranche