Afstudeerstage Ondernemen

Een onderneming opzetten en direct ondernemen

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerperiode ga jij voor dit bedrijf aan de slag met een marktonderzoek om mede aan de hand daarvan een nieuwe zij-onderneming op te starten. De organisatie heeft namelijk de mogelijkheid om het importeurschap van een nieuw milieuvriendelijk product binnen te halen, waar binnenkort een akkoord op moet worden gegeven. Het is dan ook het doel om enerzijds een zeer goed marktonderzoek op de Nederlandse markt uit te voeren, anderzijds zal je ook aan de basis staan van een nieuw op te zetten onderneming waar je hands on zal ondersteunen. Hiervoor kom je onder directe begeleiding van de directeur die zeer ervaren is met het begeleiden van afstudeerstagiairs.

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens jouw afstudeerstage zal je veelal op kantoor komen te werken (kantoor met voldoende ruimte) onder directe begeleiding van de directeur. Zoals eerder benoemd ga je aan de slag met het uitvoeren van een marktonderzoek, waarbij je tegelijkertijd ook aan de basis staat van een nieuwe onderneming. Je zal hiervoor ook hands on ondersteuning bieden, waarbij je de kwaliteit van het onderzoek niet uit het oog verliest. Je wordt bij deze afstudeerstage zeer, zeer serieus genomen en tegelijkertijd wordt er ook veel van jou verwacht.

Dit ben jij

* Je hebt ervaring met ondernemen en marktonderzoek
* Zelfstandig, hands on, resultaatgericht, ondernemend, serieus
* Je beheerst de Engelse taal
* Cliché maar waar: geen 9-5 mentaliteit

Over dit bedrijf

Jouw afstudeerbedrijf is wereldwijd leverancier van hoogwaardige technische producten! Jouw afstudeerorganisatie verkoopt een hoogwaardig product, net zoals de Royce Rolls onder de auto's!

In totaal werken er zo'n 7 medewerkers in Nederland. Ze hebben ook nog een medewerker in Zuid-Afrika zitten. Het is een internationale organisatie met internationale leveranciers (onderzoek is wel enkel op Nederland gericht)! Je krijgt bij dit bedrijf zeer goede begeleiding op HBO niveau (ervaren met HBO afstudeerstudenten) en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast liggen er mogelijkheden om na een goede stageperiode aan te blijven in vaste functie!

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is zeer handig! Daarvoor is ook een reiskostenvergoeding aanwezig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Eerlijk, resultaatgericht, informeel
local_bar
Kans op baan en voortzetten onderneming