Afstudeerstage marketing en communicatie

Je gaat aan de slag met de marketing en communicatie

Dit ga je leren

Tijdens jouw afstudeerstage ga je aan de slag met de marketing en communicatie van de organisatie. Je gaat ervoor zorgen dat alle facetten van de onderneming bij de juiste doelgroepen terecht komen. Ook ga je onderzoeken op welke manier de organisatie de doelgroepen het beste kan bereiken. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer, het maken van leaflets, posters, flyers en het schrijven en plaatsen van content op de website.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als afstudeerstagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid en merkkennis krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Ondernemend
- Extravert

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in makelaardij en er werken meer dan 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
informeel