Afstudeerstage maatschappelijk verantwoord ondernemen

Je gaat aan de slag met het MVO beleid

Dit ga je leren

De opdracht binnen dit stagebedrijf heeft betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ze weten dat ze met dit onderwerp aan de slag moeten, maar van een doordacht MVO-plan op dit moment totaal geen sprake. Naast dat de organisatie MVO belangrijk vindt, is het ook van belang voor de groei van de organisatie. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen verhoogt de organisatie haar kwaliteit. En vooral de kwaliteit van de medewerkers. Jij gaat met dit doel aan de slag, want met behulp van deze kwaliteitsverhoging kan de organisatie vervolgens groeien en meer omzet maken. De organisatie vraagt zich dan ook af hoe zij het beste maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen! Ga jij dat voor hen onderzoeken en het bedrijf adviezen geven over hoe zij het beste maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen?

Jouw toekomstig stagebedrijf is een bekende naam binnen de Nederlandse retailbranche. Ze zijn op zoek naar jong talent, die ambitie hebben om snel stappen te maken en om door te groeien naar een mooie functie na je afstudeerperiode.

Zo ziet jouw dag eruit

Je dag staat in het teken van verschillende procedures. Je gaat zowel bekijken wat het bedrijf nu allemaal aan MVO doet, als uitzoeken welke mogelijkheden er allemaal zijn. En dan is het aan jou om deze mogelijkheden bij het bedrijf te matchen. Welke mogelijkheden kunnen makkelijk doorgevoerd worden, welke zijn op de lange termijn gericht en welke mogelijkheden zijn niet interessant voor dit bedrijf? Jij gaat aanbevelingen doen aan het bedrijf. Natuurlijk ben je ondertussen ook bezig met de implementatie van de mogelijkheden die al doorgevoerd kunnen worden.

Dit ben jij

- Je pakt snel taken op, proactief
- Je bent praktisch ingesteld
- Je bent zelfstandig
- Jij vindt MVO ook belangrijk
- Je wilt gaan werken na je afstudeertraject
- Je bent breed geïnteresseerd
- Je hebt affiniteit met retail

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een grote retailer op de Nederlandse markt en er werken verdeeld over heel Nederland zo'n 2400 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en plat!

Je komt te werken op het hoofdkantoor met op kantoor ongeveer 40 collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast liggen er mooie kansen!

Het bedrijf is minder te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Plat en informeel
local_bar
Mooie doorgroeimogelijkheden!