Afstudeerstage bedrijfskunde en logistiek

Je schrijft een adviesplan voor het proces tussen offerte en support!

Dit ga je leren

De organisatie wil de markt veroveren met het nieuwe softwarepakket voor de logistieke wereld. Graag willen ze voor logistieke bedrijven van waarde zijn met hun softwarepakket en advies/consultancy. Om bij deze bedrijven binnen te komen is het belangrijk om een Service Level Agreement te hebben. Momenteel is dit er nog niet. Jij gaat onderzoeken hoe de Service Level Agreement van de organisatie eruit moet komen te zien. Denk hierbij aan responstijd, betaalde en onbetaalde service en hoe de service eruit moet komen te zien. Uiteindelijk lever je een Adviesplan op met daarin een Service Level Agreement die marktconform is en aan alle wensen en eisen van de klant voldoet. In jouw onderzoek geef je advies in wat de organisatie moet doen om hierop in te spelen. Je denkt bijvoorbeeld na over hoe het support en consultancy proces moet worden ingericht en hoe het kan worden bewaakt.

Je gaat tijdens deze afstudeerstage in gesprek met de potentiële en huidige klanten om hun wensen en eisen in kaart te brengen.

Tijdens jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het volgende:
- Onderzoek naar de behoeften en wensen van de klant
- Onderzoek naar andere Service Level Agreements
- Interviews met potentiële klanten en eindgebruikers
- In kaart brengen van het proces
- Het schrijven van een adviesplan
Kortom een uitdagende afstudeeropdracht waarin je van grote waarde kan zijn voor jouw stagebedrijf!
Afstudeerstage bedrijfskunde en logistiek

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een gezellig praatje met je collega’s. Hierna ga je direct aan de slag met de taken die je die dag moet gaan doen. Voor vragen kun je altijd bij je stagebegeleider terecht. Je stagebegeleider zal altijd bereid zijn om je te helpen met de dingen waarmee je vast loopt. Door jouw kennis van het vak help je het bedrijf verder.

Na het afstuderen liggen er binnen de organisatie ook mogelijkheden om aan te blijven in een vaste baan als consultant!

Dit ben jij

- Communicatief vaardig
- Interesse in logistiek en software
- Sterk in processen
- Gemotiveerd
- In het bezit van eigen vervoer

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist in het leveren van bedrijfssoftware en de implementatie daarvan. De organisatie bestaat ruim tien jaar en is in die jaren sterk gegroeid. Er is veel kennis aanwezig in de organisatie waar je veel van kunt leren. Ze blijven innoveren en kijken naar kansen in de markt. Momenteel zijn ze bezig om een nieuw softwarepakket voor de logistieke wereld in de markt te zetten. Dit is een web-based software die het totale supply chain proces ondersteund. De software helpt logistieke bedrijven met het inrichten van magazijnen, looproutes, planning en track & trace. De vooruitzichten voor dit pakket
zijn veelbelovend.

Op het gezellige karakteristieke kantoor in de buurt van Helmond werken 20 gepassioneerde medewerkers. Er heerst een open en informele sfeer waar aandacht is voor elkaar. Er wordt veel georganiseerd voor het personeel. Zo zijn er vaak uitjes voor alle medewerkers. De organisatie heeft al vaak met stagiaires samen gewerkt en een aantal studenten hebben zelfs een vaste baan gekregen. Je krijgt goede begeleiding, waardoor jouw stage een succes zal worden! Kortom echt en super leuk bedrijf om jouw stageperiode door te brengen.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en collegiaal
local_bar
Veel ervaring met stagiaires