Afstudeerstage Logistiek

Tijdens jouw stage ga je onderzoeken hoe het nieuwe logistieke centrum het best ingericht kan worden

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en ga je aan de slag met het opstellen van een plan voor de ideale logistieke voor het nieuwe pand, wat het bedrijf als basis zal gebruiken voor de bouw van een nieuw pand.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen en er voor zorgen dat het nieuwe pand zo goed mogelijk functioneert.

Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Logistieke achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de standing branche en er werken 100 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, er heerst een echte "niet lullen, maar poetsen" mentaliteit.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je gaat aan de slag bij de marktleider!