Afstudeerstage Klanttevredenheidsonderzoek

Jij gaat je bezig houden met het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek!

Dit ga je leren

Jouw stagebedrijf is volop bezig om vooruitstrevend te zijn. Zo willen zij graag de klantwaardering in kaart brengen. Jij gaat hier onderzoek naar doen. Jij bepaalt samen met jouw stagebedrijf welke aspecten er naar voren moeten komen in het onderzoek en op welke manier je dit onderzoek wil uitvoeren. Maar waar je bijvoorbeeld aan kan denken is; doelgroepanalyse, prospects in kaart brengen, interviews doen met huidige klanten, de gemiddelde tijd in kaart brengen dat iemand klant blijft etc.

De juiste vragen moeten gesteld worden aan klanten en de verschillende ervaringen moeten goed zichtbaar zijn. Het doel is om de waardering te koppelen aan het strategisch beleid van de organisatie om nog beter hun klanten te bedienen. Jij gaat hier jouw steentje aan bijdragen!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met een kopje koffie en overlegt met de bedrijfsleider het plan van aanpak. Vervolgens ga je aan de slag met de bepaling van de klanten en het opstellen van de vragen van het klanttevredenheidsonderzoek (KTO). Het is belangrijk dat deze vragen op de juiste manieren gesteld worden. Vooraf zal je ook deskresearch uitvoeren naar de klantengroepen van de organisatie. Aan de hand van het KTO ga je het bedrijf adviseren op strategisch niveau. Wat moeten zij doen om hun klantengroepen beter te bedienen waardoor de klanttevredenheid wordt verhoogd. En daarnaast natuurlijk het doel hoe dit tot meer afzet en omzet gaat leiden. Jouw onderzoek moet gaan leiden tot een groei!

Dit ben jij

Kan jij data omzetten in strategie? Ben jij slim in klantbenadering? Kan jij je vastbijten in een uitdagend vraagstuk? Dan zoekt deze organisatie jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de installatietechniek en er werken 80 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en no-nonsense.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto maakt het makkelijker.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gave opdracht!