Afstudeerstage Customer Journey

In het kader van relatiemanagement bij een non-profit organisatie

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als non-profit organisatie in het onderwijs (o.a. in kansarme landen) en is voor een groot deel afhankelijk van welwillende donateurs. Echter heeft onder andere Corona een grote impact op de organisatie gehad, waardoor donateurs zich hebben teruggetrokken. Tegelijkertijd is de nood voor de kinderen die zij helpen nog hoger geworden, vanwege de erbarmelijke omstandigheden in o.a. de Afrikaanse landen.

Het is aan de ene kant daarom erg belangrijk om de huidige portfolio van donateurs te verbreden (marktonderzoek) alsook om in het kader van relatiemanagement de huidige donateurs tevreden te houden (customer journey). Dit zijn dan ook voorbeelden van afstudeermogelijkheden binnen de organisatie. Men gaat daarom graag ook juist met jou het gesprek aan, om gezamenlijk tot de best passende opdracht te komen.

Zo ziet jouw dag eruit

Tijdens deze afstudeerstage zal je zowel op locatie alsook vanuit huis komen te werken. Jouw absoluut hoofdfocus wordt uiteraard het onderzoek, daar waar je een daadwerkelijke bijdrage kan leveren aan de organisatie. Tegelijkertijd vindt de organisatie het ook erg belangrijk dat je een daadwerkelijk onderdeel van het team bent. Dan leer je immers het meeste toch? Denk hierbij aan werkzaamheden die ondersteunend zijn aan jouw onderzoek, de meewerkstage heb je immers al afgerond.

Dit ben jij

• Studerend richting marketing, bedrijfskunde, commerciële economie
• Enthousiast, teamspeler, initiatiefnemer en klantvriendelijk
• Je hebt affiniteit met maatschappelijke organisaties en onderwijs
• Je beheerst de Nederlandse taal goed

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf realiseert betere onderwijskansen voor kinderen en jongeren wereldwijd. Hierbij richt men zich niet enkel op 'het naar school gaan', maar juist op het realiseren van goede faciliteiten. Denk hierbij aan studieboeken, alsook kwalitatief goede docenten (die zij ook opleiden).

Binnen de organisatie zijn ruim 75 medewerkers en vrijwilligers actief, maar op locatie zal je komen te werken met zo'n 25 collega's. Hierbij is de sfeer te omschrijven als ongedwongen, professioneel en gedreven om te helpen. Om goed binnen het team te passen is het natuurlijk belangrijk dat je jezelf hierin herkent.

Je krijgt een prima stagevergoeding en daarnaast is de organisatie erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Verder ontvang je goede begeleiding op HBO niveau en daarnaast staan wij als SB-stagecoach de gehele stageperiode extra voor je klaar (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en professioneel
local_bar
Zeer maatschappelijk betrokken organisatie