Afstudeerstage commercieel verkoopplan

Je gaat de prijsafspraken binnen dit bedrijf optimaliseren

Dit ga je leren

Jij gaat tijdens jouw afstudeerstage of stage aan de slag met het optimaliseren van de prijsafspraken. Ze hebben op dit moment namelijk een wirwar aan prijsafspraken met allerlei verschillende klanten. Jij gaat onderzoeken hoe dit overzichtelijker en beter kan. Op structurele wijze geef je aan hoe jouw stagebedrijf de verkoop aan moet pakken en ook zal het plan de mogelijkheid bieden om de resultaten te evalueren. Dit plan schrijf je voor de hele organisatie en daarnaast vertaal je het in concrete activiteiten.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag begin je met een kopje koffie om vol frisse energie aan de slag te gaan. Jouw dag staat in het teken van het onderzoek dat je oplevert, want het belangrijkste is natuurlijk dat jij het bedrijf helpt met een goed verkoopplan. Daarnaast kun je ook de verkoopafdeling ondersteunen door jouw onderzoeksresultaten meteen te implementeren.

Dit ben jij

- Proactief
- Enthousiast
- Zelfstandig
- Commercieel

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf verkoopt coatings. Op dit moment zijn ze hard aan het groeien. Daarnaast zijn ze momenteel bezig met een professionaliseringsslag. Er werken op dit moment 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
veel mogelijkheden