Afstudeerstage brandmanagement

Afstudeerstage brandmanagement

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je aan de slag op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer, het maken van leaflets, posters, flyers en andere huisstijl onderdelen en het schrijven en plaatsen van content op de website. Het gaat er om dat de strategie die er nu ligt wordt vertaald naar de praktijk. Daarnaast kan die strategie nog wel een boost gebruikten, dus een onderzoek is zeker relevant.

Ook ga je evenementen organiseren en bepalen met welke producten of marketinguitingen de organisatie zichtbaar moet zijn. Nu zijn er verschillende producten te zien op grote hardloopevents in de regio, maar ook bijvoorbeeld op de Hiswa zijn ze goed vertegenwoordigd.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf en zorg je er voor dat de marketingstrategie helemaal op de rit is.

Het maken van promotiemateriaal of produceren van creatieve ontwerpen kan allemaal uit handen gegeven worden aan vaste partners. Het is aan jou om die partners opdrachten te geven en anderen aan het werk te zetten.

Er zijn 2 á 2,5 dag beschikbaar voor het onderzoek. De organisatie zou het super tof vinden als er een langdurige werkrelatie ontstaat. Kortom: een mooie kans op een baan!

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Proactief
- Communicatief vaardig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in sportmerken en er werken ongeveer 50 medewerkers binnen het bedrijf. Producten van over de hele wereld komen via deze organisatie terecht bij verschillende sport retailers. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.
Binnen het pand zijn er nog meer bedrijven actief, die allemaal over één overkoepelend geheel vallen. De backoffice ondersteunt daarom 3 verschillende bedrijven. Aan de achterkant zit een groot magazijn. Het bedrijf bedient haar klanten met producten die op voorraad leverbaar zijn.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.
Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto handig maar niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Sportief bedrijf