Afstudeerstage bedrijfskundige optimalisatie

Jij gaat bedrijfsprocessen beschrijven en optimaliseren.

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen dit bedrijf. Binnen deze groeiende organisatie liggen immers volop ontwikkelmogelijkheden om de organisatie naar de volgende stap te brengen. Zo kunnen bedrijfsprocessen verder beschreven worden en dienen er nog volop apllicaties getest te worden. Naar wens kun jij de opdracht vormgeven omdat er immers volop kansen zijn om de organisatie verder te brengen. Het bedrijf biedt dan ook volop ruimte in jouw ontwikkeling, maar jij bepaald zelf de route die je graag wilt bewandelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening en visie, dus ook die van jou!

Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal beleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Jij benut alle kansen
- Jij bepaald je eigen doelen en gaat daarvoor
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Deze organisatie is expert in het integreren van ERP software in organisaties. Daarnaast bouwen ze een online webshop die afgesteld is op het ERP systeem en ondersteunen ze tevens op het gebied van online marketing. Deze unieke combinatie van facetten zorgt dat het bedrijf sterk groeit ten opzichte van de grote concurrenten.

in totaal werken er 35 medewerkers in de organisatie. Je komt te werken op een afdeling waar met name advies wordt verleend aan bedrijven op het gebied van ERP systeem. Jij zult echter met het hele team van collega's samenwerken, aangezien het een platte informele organisatie is.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is raadzaam.
group
20+ medewerkers
mood
Familiebedrijf
local_bar
Volop mogelijkheden