Stage integrale veiligheid Arbowet

De veiligheid en arbowet controleren en upgraden!

Dit ga je leren

Tijdens deze stage draai je mee in het team en krijgt de gelegenheid om verschillende onderdelen aan te pakken. Je bent bezig met onderwerpen als veiligheid, gezondheid en milieu en vooral ook met het onderwerp Arbowet. Je voert administratieve taken uit maar kunt ook onderzoek doen, inlichtingsbijeenkomsten organiseren of op een andere manier actief bezig zijn.
Je brengt het proces rondom de veiligheid van ARBO in kaart en communiceert dit ook naar de rest van de organisatie. Als stagiair zorg je ervoor dat de organisatie voldoet aan alle eisen van de Arbowet.
Uiteraard zijn er nog andere werkzaamheden die besproken kunnen worden tijdens een gesprek bij de opdrachtgever, zij vinden het zelf ook super als je aangeeft wat je leuk lijkt, zij maken dan ruimte om je hierin te ontwikkelen!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw stage is super afwisselend. Je werkt veel samen met de huidige kwaliteitsmanager en ondersteunt zijn werkzaamheden. Daarnaast ga je eigenlijk veel op pad door de hele organisatie. Je spreekt medewerkers, doet onderzoek en werkt dingen uit op je eigen werkplek.

Je komt terecht in een bedrijf dat zich bezig houdt binnen de voedsel- en grondstofindustrie. Een grote maar super betrokken en fijne organisatie waar je je snel thuis zult voelen!

Dit ben jij

Ben jij nauwkeurig ingesteld? Maar ook creatief? Lijkt het jou interessant om de link te maken tussen regelgeving en communicatie? Ben je graag actief door de hele organisatie, solliciteer dan snel op deze stage veiligheid!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de productie van grondstoffen voor de voedingsindustrie en er werken ongeveer 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, betrokken en gezellig.

Je komt te werken op kantoor met 10 collega's en je werkt veel samen met de kwaliteitsmanager.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto of scooter is wel nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel, plat, betrokken