Afstudeerstage asset management en internet of things

Je gaat je tanden zetten in een project op het gebied van asset management en/of internet of things

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je een project afronden in samenwerking met een klant van jouw toekomstige stagebedrijf, denk hierbij aan bedrijven zoals schiphol, NXP of Engie. Dit bedrijf is een kleinschalige nichespeler met een grote mate van kennis. Het project zal op het gebied van asset management en/of internet of things zijn, afhankelijk van waar jouw kwaliteiten en voorkeur liggen.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf op het gebied van asset management en/of IoT. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in consultancy en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt vooral bij een grote klant van dit bedrijf te werken, waar jouw input echt een verschil gaat maken!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
AAA klanten