Afstudeeronderzoek ordersysteem optimalisatie

Jij gaat onderzoeken hoe de website en het ordersysteem het beste met elkaar verweven kunnen worden

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het optimaliseren van de website/webshop van dit stagebedrijf. Je krijgt veel verschillende taken toegewezen waaronder het analyseren van het assortiment en ga je kijken welke producten goed zullen verkopen bij de doelgroep van het bedrijf. Hier ga je vervolgens een implementatieplan en prognose voor maken. Ook ga je content plaatsen op de nieuwe webshops, zoals foto’s en tekst. Hierbij moet rekening gehouden worden met de vindbaarheid van de website (SEO).

Door jouw onderzoek is de organisatie beter in staat leads op te volgen en zo doende de omzet te verhogen!

Zo ziet jouw dag eruit

Je gaat aan de slag binnen een internationale organisatie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Door jouw onderzoek kan de organisatie daadwerkelijk de omzet verhogen!

Dit ben jij

- Ondernemend
- Niet op je mondje gevallen
- Commerciële/Bedrijfskundige mindset

Over dit bedrijf

Je komt te werken op een afdeling met 12 collega’s. Zij houden zich bezig met het onderhouden van internationale contacten en het exporteren van goederen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet zo goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is erg handig. Een andere mogelijkheid is om een fiets weg te zetten op het station van Zevenbergen.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De organisatie is internationaal georiënteerd en heeft twee vestigingen in Cuba!